Krever 60 000 kroner for spesialutgave

Men det inkluderer kjøttboller og en svenske å spille med.

31. mai 2012 12:46

(PressFire.no): For øyeblikket lages det sannsynligvis langt flere videospill enn noen gang

En konsekvens av det er at mindre prosjekter uten store markedsføringsmuskler har lett for å forsvinne i mengden. Da må man tenke kreativt.

Svenske Fatshark har veldig lyst til at vi skal legge merke til det postapokalyptiske actionrollespillet «Krater», og lokker med en samlerutgave helt utenom det vanlige.

«Victor Edition» koster spektakulære 10 000 dollar - over 60 000 kroner.

Investeringen gir deg tilgang til spilldesigneren Victor Magnus, som lager mat til dere før han kommer. Den selverklærte mesterkokken kan blant annet friste med spesialiteter som pizza, kjøttboller og en såkalt Vikingburger.

Med seg på lasset har han den hvasseste utgaven av spillet, som inneholder selve spillet, lydsporet, en nedlastbar figur, navnet ditt i spillets rulletekst og sjansen til å kalle opp et av de mest sjeldne våpnene i det svenske fantasiuniverset.

Det vites ikke om Victor tar oppvasken, men han har i hvert fall planer om å spille «Krater» med den heldige kjøperen, og kanskje gi noen gode tips til veien videre.

Om det kribler i fingrene av tanken på at «Fallout» møter «Diablo» i et univers preget av kullsort svensk humor, og du har 60 000 kroner du vil bli kvitt kjapt, kan du kjøpe «Victor Edition» her.

Hvis du kjøper spillet på forhånd, uansett utgave, får du tidlig tilgang via en betautgave som utvikler seg til fullversjonen over tid. 

Fatshark har tidligere kokkelert frem de nedlastbare spillene «Lead and Gold« og «Hamilton’s Great Adventure». Sammen med Paradox Interactive freser de også ihop middelaldersactionspillet «War of the Roses».

«Krater» utgis til Windows den 12. juni og til Mac i juli en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3