Klar for mer Ville Vesten?

Folka bak «Red Dead Redemption» ruster opp.

7. februar 2012 10:34

(PressFire.no): Det er mange som ønsker seg en oppfølger til et av 2010s ubestridte favorittspill, «Red Dead Redemption».

Her kombinerte Rockstar den friheten vi kjenner fra denne kanten med en smak av det aller villeste vesten. «Red Dead Redemption» var den spirituelle oppfølgeren til 2004-spillet «Red Dead Revolver», og ga oss rikelig med tid til å bli godt kjent med den nye hovedpersonen, John Marston.

Rockstars San Diego-avdeling søker nå etter seks nye ansatte, røper Gamasutra. Slikt setter naturlig nok i gang spekulasjonene.

- Har mange idéer til overs

Dette spillstudioet har tidligere stått bak blant annet «Table Tennis», «Midnight Club»-spillene og sist men ikke minst; «Red Dead Redemption».

I et intervju med det offisielle PlayStation-magasinet tidligere i år, fortalte Rockstars Jeronimo Barrea at det er «en anseelig mengde idéer til overs etter det første spillet, som vi ikke benyttet oss av», noe som av CVG ble tolket i retning av at en oppfølger langt fra er en umulighet.

At «Red Dead Redemption» til nå har solgt 13 millioner eksemplarer, ifølge Gamespot, og fikk et lass av «årets beste spill»-priser i 2010, burde hjelpe på inspirasjonen hos Rockstar San Diego.

«»

Mer sandkasse

Rockstar North, basert i Edinburgh, jobber for tiden flittig med «Grand Theft Auto V».

Hva Rockstar San Diego pønsker på er inntil videre en godt bevart hemmelighet.

Men én av de seks stillingene de nå søker etter å besette – som nettverksprogrammerer – nevner at vedkommende skal jobbe med Rockstars karakteristiske åpen verden-mekanikker. 

Det utelukker på mange måter at spillet de jobber med om dagen er «Table Tennis 2» …

Hva ønsker du deg? Et nytt «Midnight Club», «Red Dead Redemption 2» - eller noe helt nytt?


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3