I år kommer Master Chief tilbake!

«Halo: Combat Evolved»-remake bekreftet.

7. februar 2011 09:46

Det gikk lenge rykter om at det skulle komme en oppdatert versjon av «Halo: Combat Evolved», et spill som kom ut som lanseringstittel på Xbox i 2001. Nå avslører Joystiq at det er planlagt lansering av remaken - på samme dato som da spillet første gang kom ut, nemlig 15.november.

Spillet vil få en overhaling av grafikken og de jobber for at det skal være støtte for både 1080p-oppløsning og 3D. Det er også bekreftet at spillet vil kjøre på en annen spillmotor enn den som opprinnelig ble brukt i «Halo: Reach».

Master Chief hadde ingen rolle i «Halo: Reach», da dette spillet tar for seg handlingen som leder opp til det første spillet i serien.

Det ryktes at det er spillstudioet Saber Interactive som har ansvaret for overhalingen, men det har ikke blitt bekreftet. Spillstudioet er kjent for å ha utviklet «TimeShift» og det kommende Namco Bandai-spillet, «Inversion». Det gjøres også forsøk på å få den originale samarbeidsmodusen, som ble spilt med delt skjerm, tilgjengelig online.

«Halo: Combat Evolved» kom ut til Xbox i 2001 som lanseringstittel og har senere vært tilgjengelig på både PC og Mac. I tillegg kan du fra før av laste ned originalversjonen til din Xbox 360.

«Halo: Combat Evolved»-remaken kommer ut 15.november for Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3