I fjor ble det produsert 273 millioner tonn salt

Du kan trenge alt, for dette skal være et «lekket» bilde av Nintendo NX.

18. mars 2016 16:35

(PressFire.no): Et bilde har begynt å versere i diverse spillforum på nettet som visstnok skal vise enten håndkontrolleren til den neste hjemmekonsollen til Nintendo, eller deres neste håndholdte (begge med kodenavn NX).

Eller kanskje er det begge deler.

Det er Reddit-bruker Idriss2Dev som har postet bildet, som han hevder ble tatt da han var på besøk hos en utvikler som har fått kloa i et utviklersett.

Bildet ser du til høyre her, og det er ikke noe som åpenbart skriker «PHOTOSHOP!»,

Først og fremst, den passer nesten brillefint med patenten Nintendo leverte inn for en stund tilbake, hvor de også snakket om Sharps nye «freeform»-skjermteknologi – som gjør at bortimot hele konsollen/kontrolleren kan være en skjerm.

Også rullende skulderknapper ala horisontale musehjul (en overraskende god idé, egentlig) har blitt tatt opp på ryktebørsen, og Idriss2Dev påstår denne dingsen også har det.

Men ring din nærmeste saltleverandør, for dette må taes med generøse mengder natriumklorid. La oss stille oss selv noen spørsmål:

- For det første, hvordan skulle du holde denne? Patenten viser tydelige grep å slå hendene rundt, mens dette ser ut til å bare være en oval du må balansere med fingertuppene.

- Hvorfor er det skjerm overalt, også der fingrene dine til enhver tid vil dekke over? Flere piksler som må fóres med innhold betyr mer belastning for maskinvaren.

- Hvorfor ser lyset på skjermen så sentralisert ut, og dvaskt til kanten? Kan tyde på et plastikkskall som har noen LED-pærer inni seg.

- Batteritiden for en kontroller eller portabel konsoll med en så enorm skjerm over hele overflaten, som samtidig er så tynn, måles vel sannsynligvis i minutter og sekunder enn timer.

- Om dette er kontrolleren til hjemmekonsollen - hvorfor er det 3DS-aktige slide pads og ikke skikkelige kontrollstikker? Nintendo gikk vekk fra disse etter prototypen til Wii U-gamepaden.

- Om dette er den neste håndholdten – kommer virkelig Nintendo til å gå vekk fra den uhyre populære kamskjell-designet de har brukt siden 2003? Idriss2Dev sier det følger med et beskyttelsesdeksel, men det høres vitterlig veldig rart ut.

- Og vil Nintendo virkelig gå for virtuelle knapper, når de har sagt at det er en av de definerende styrkene til DS og 3DS over mobilspill?

Det er altså en hel haug spørsmålstegn ved dette bildet. En ting er sikkert, et eller annet er på vei fra Nintendo, og vi får vite før eller under E3 i juni. Neste investormøte er planlagt etter finansåret er omme og rapporten er utgitt 27. april – kanskje får vi noen drypp også der.

Saltkilde: Statista.com

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3