Hvor mye kan du om spill?

Test kunnskapen i spillquizen og vinn premier.

20. oktober 2012 11:45

(PressFire.no): Tar du en utfordring, eller er du kanskje skråsikker på at du kommer til å briljere med spillkunnskapen din?

Du har helt til mandag, rundt lunsjtider, på å komme deg inn på topplista vår. Da er du med i trekningen om to sporty spill: «FIFA 13» og «NHL 13».

Vi trekker ut en tilfeldig fra poenglisten mandag 22. oktober.

Inntil da kan du forsøke å svare riktig, sanke plenty poeng – og vise hele nasjonen at du har peiling på spill i quizen vår.

Du får ti spørsmål. Hvert av disse har tre alternativer, og det handler selvsagt om å klikke på riktig bilde – helst så raskt som mulig. Da får du flere poeng.

NB! Husk å legg igjen navn og epost når du har gjennomført en quiz. På den måten får vi kontakt med deg om du blir den heldige.

Lykke til!

Start quizen her!PressFire tar kontakt med en vinner mandag 22. oktober etter klokken 12. Da foretar vi trekningen. Vinneren får både «FIFA 13» og «NHL 13» til valgfri plattform.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3