Hvor får du den aller beste «Trials»-grafikken?

Bare én av konsollene klarer å holde full gass.

15. april 2014 10:38

(PressFire.no): Denne uka ruller et nytt «Trials»-spill ut av garasjen til de finske motorentusiastene i RedLynx.

«Trials Fusion» er samtidig det første i rekken som kommer til PlayStation. «Trials HD» og «Trials Evolution» var begge Xbox 360-konsolleksklusive.

Den 16. april slippes det nye til PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One. Uka etter blir også pc inkludert. Det er allerede nå klart at det er forskjeller på versjonene – også mellom PS4- og Xbox One-utgavene.


Jekker opp grafikken før slipp

En Ubisoft-talsmann har bekreftet at Xbox One-versjonen før slippet, mens anmeldere forbereder seg til å felle en dom, kjører i 800p-oppløsning.

En oppdatering, som rulles ut til lanseringsdagen (16. april), skal jekke denne opp til 900p.

Full HD

Det er bare pc- og PlayStation 4-versjonen av spillet som klarer 1080-grafikk, fikk B-Ten bekreftet fra utgiveren Ubisoft.

PressFire har fått verfifisert disse opplysningene fra Ubisofts i Norden.

Flere av de store titlene lansert rundt slippet av Xbox One og PlayStation 4 hadde en lignende tendens. «Battlefield 4», «Call of Duty Ghosts» og «Assassin’s Creed IV: Black Flag» hadde alle bedre ytelse på Sony-maskinen.

Situasjonen er den samme med «superversjonen» av seneste «Tomb Raider», som ble lansert til disse to konsollene i januar.

Lillebror til mobil

I «Trials»-spillene handler det om å komme seg fra A til B, justere fart og holde balansen gjennom noen halsbrekkende hindre.

De to Xbox 360-utgivelsene ble begge blant bestselgerne i digitalbiblioteket på Live Marketplace.

Lillebroren til «Fusion», «Trials Frontier», ble lansert til iOS i forrige uke. Et spill som i utgangspunktet er gratis, og har en annen stil og type spillbarhet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3