Hvor flink er du til å tisse?

Nå gjør SEGA vannlatingen til en lek.

7. januar 2011 14:21

Vis meg den mannen som sier han aldri har stått under åpen himmel og fylt lungene med frisk luft mens han skriver navnet sitt med «gul snø». Vi letter alle på trykket, og om vi ikke tegner i snøen fyller vi gjerne denne tiden med filosofiske krumspring eller lettfordøyelig lesestoff.

I Japan har spillgiganten SEGA sett et potensial i denne settingen, og laget en spillmaskin med det treffende navnet «Toylets» som er installert i noen av Tokyos urinal.

Tissekonkurransen

Konsollen har en sensor som måler både trykk og retning, og har flere spill som lar seg styre. Over urinalet har du også en liten flatskjerm hvor selve spillet foregår.

Blant annet er målet i det ene spillet å vaske bort grafitti på veggen, mens du i et annet spill skal styre melkespruten ut av nesa i en sumobrytekamp. 

Sist, men ikke minst finnes det en annen tittel hvor du skal styre vinden for å blåse opp skjørtet til en jente. Jo hardere trykk, desto kraftigere vind.

Er du imponert over egen innsats, kan du laste over poengscoren din på en USB-pinne, og ta med deg et håndfast bevis på dine prestasjoner når du forlater urinalet.

Det er ukjent om en utgave er planlagt for dametoalettene, eller om det bare er oss menn som er så «heldige». Du vet at verden går fremover når du får poeng basert på prestasjoner på toalettet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3