Hvis du blander «Pokémon» og «Hearthstone», tenkte noen

Magikarp blir ganske interessant.

11. januar 2017 16:30

(PressFire.no): Hvis du har hatt et forhold til «Pokémon» på slutten av nittitallet, så er du mest sannsynligvis kjent med selve kortspillet.

Hvis ikke, har du gått glipp av noe. For de av dere som har kjennskap til dette, vil kanskje prosjektet til en entusiastisk Redditor bringe tilbake en følelse av nostalgi.

- Jeg prøvde å fange essensen i hver av de ulike typene samtidig som jeg prøvde å gjøre dem så unike som mulig, skriver Redditoren, Corpit.


Følger den tradisjonelle modellen

Som de aller fleste «Hearthstone»- kort, går også disse kortene på en skala fra aldri-bruk til alltid-ha-med. Et godt eksempel på et aldri-bruk kort alles favorittfisk, Magikarp.

Et godt eksempel på et alltid-ha-med kort er Articuno, som er en ti mana 4/12 (som ligner på mange av Hearthstones kraftige drage-kort) som gir alle andre minions på brettet effekten Frozen.

Vanligvis varer frozen effekten i en tur, men så sterk som Articuno er i «Pokémon», varer denne effekten permanent eller helt til du velger å silence din egen minion. Articunos motpart, Moltres (ti mana, 7/8) er ikke i nærheten så sterk, som du kan se ved siden av.

Hvis vi skal se bort ifra grunnleggende verdier i disse kortene har Corpit også lagd noen unike kort som ikke allerede finnes i «Hearthstone»-universet. Et godt eksempel på dette er Machamp, som har fantastiske verdier, men som er utrolig svak mot spells.


Åpen for endringer

- Hvis noen har forslag til å forbedre noen spesifike kort, ønsker jeg dere velkommen. Jeg prøver å holde meg selv begrenset til eksisterende kortmekanismer og interaksjoner, samtidig som jeg prøver å gjøre nye ting med dem, skriver Corpit.

Dessverre må vi huske at dette kortsettet aldri kommer til å bli spillbart i «Hearthstone», men samtidig er det en utrolig morsom og kreativ representasjon av det klassiske japanske fenomenet. Du kan selv se alle kortene her. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3