Hvis «Battlefield 1» var et Amiga-spill fra 1993

16. oktober 2016 14:02

(PressFire.no): Det er bare noen dager til det nye og etterlengtede spillet «Battlefield 1» med høyteknologi skal frakte oss tilbake til første verdenskrig.

Nittitallsmagi

Vi får nok aldri vite helt hvordan det hadde blitt, men med litt fantasi og hjelp fra polakkene i Retrospekcja kan vi i det minste se hvordan pakken ville sett ut. Du kan også se en video i bunnen av saken.

Skøyerne har tatt seg bryet med å gjenskape litt Amiga-magi og forestilt seg hvordan spillet ville sett ut i 1993. (Det er foreløpig litt uklart om Retrospekcja har laget denne boksen selv, eller om det er promomateriell fra Electronic Arts og DICE i anledning spillslippet.)

Tungvekter krever én megabyte med minne

Ifølge omslaget kreves det også én megabyte minne, slik de litt mer krevende spillene på den tiden gjerne gjorde.

På baksiden heter det at det er 20 massive historiebaserte oppdrag og samarbeid for fire spillere.

Det loves også at spillet støtter A500, A500 Plus, Amiga 2000 og Amiga 3000. På baksiden står det at utgivelsen er datert 1993, så om vi skal være litt vanskelig er det litt rart at ikke både A600, CD32 og A1200 er inkludert.

Flipper-produsentene fra Sverige

Det er litt morsomt at de svenske utviklerne bak «Battlefield 1» begynte som Amiga-utviklere, og i den anledning fant vi boksen til «Pinball Fantasies» fra 1992.

Digital Illusions lagde hele fire flipper-simulatorer, «Pinball Dreams» og «Pinball Fantasies» fra 1992, «Pinball Illusions» i 1995 og «True Pinball» i 1997.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3