Hvem lager «Test Drive: Ferrari»?

Kan være avslørt sammen med de første skjermbildene.

17. januar 2012 10:25

(PressFire.no): Like før jul ble det spekulert i at Slightly Mad Studios, folka som har gitt ut to «Need for Speed: Shift» på rappen, står bak «Test Drive: Ferrari».

Utgiveren BigBen Interactive ville da ikke bekrefte hvem som lager dette spillet, men røpet at dette bilspillet skal slippes allerede i mars, til pc og konsoller.

Den polske spillnettsiden Gry-online har nå både publisert det de påstår er de tre første skjermbildene fra «Test Drive: Ferrari», og bekreftet at det er Slightly Mad Studios som lager dette spillet. Se skjermbildene her (hentet fra Gry-online).

Sommeren 2011 ble utviklingssjef for dette spillstudioet grillet av lesere på No Grip-forumet vedrørende ryktene om et Ferrari-spill. Svaret hans mer eller mindre bekreftet at et slikt spill var på vei.

- Vedrørende Ferrari-spillet: Forvent noen interessante nyheter veldig snart, svarte Bell den gang.

Slightly Mad Studios kjøpte i 2009 Blimey! Games, som på den tiden satt med en prestisjefull lisens til å lage Ferrari-spill.

Denne traileren fra «Test Drive: Ferrari» har dukket opp på Forzacentral-forumet, og gir oss en smakebit på hva vi har i vente - selv om den skal være gammel.

«Test Drive: Ferrari» lanseres etter planen en gang i mars, til pc, PS3 og Xbox 360. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3