Hva om du ble tvunget til å se på din egen død?

... og attpåtil måtte etterforske den?

5. juni 2013 10:19

(PressFire.no): «Murdered: Soul Suspect» er et ekte mysterium. Rent bokstavelig, ettersom du skal løse en drapsgåte, men utgiver Square Enix har også valgt å holde kortene tett inntil brystet.

I går slapp de likevel en pirretrailer som tegner et krittomriss rundt den bekmørke thrilleren. Her ser det rett og slett ut til at du må etterforske ditt eget drap - som sjelen din.

NB! Øverst på denne siden ser du den nevnte filmsnutten.

Okkult historie

Noir-prosjektet har kurs mot Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 til starten av neste år, men vi vet foreløpig ikke hvilket Square Enix-studio som skrur det hele sammen.

Handlingen skal være satt til den amerikanske byen Salem i moderne tid. Den tradisjonsrike Massachusetts-byen er mest kjent for sine prosesser hvor 26 angivelige hekser og hedninger ble henrettet for 300 år siden.

Der må mordetterforskeren Ronan O'Connor gå inn i seg selv etter at han blir drept. Bokstavelig talt. Han omgjøres til en ånd, og drar ut på jakt etter den skyldige, skriver Gamespot.

Nyheter neste uke

All den tid forviklingene er satt til Salem, skal O'Connor også tusle rundt i dens åndelige underverden og forhøre veletablerte spøkelser etter den endelige sannheten.

Vi vet foreløpig ikke hva slags sjanger den astrale etterforskeren befinner seg i, men «Murdered: Soul Suspect» ser ut til å gjøre nikk til både «Heavy Rain» og «L.A. Noire».

Spillet skal få en mer omfattende visning på den gedigne E3-messen i Los Angeles neste uke. Dit drar vi mannssterke for å ta pulsen på aller siste nytt i den massive spillbransjen.

Square Enix ventes å ha enda flere nyheter når den tid kommer. For eksempel et splitter nytt «Final Fantasy»-spill. Og kanskje «Just Cause 3»?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3