Hva med litt Arnold i nettleseren?

«Total Recall» blir spill.

9. november 2011 14:18

(PressFire): Et nytt, nettleserbasert spill basert på 1990-filmen «Total Recall» nærmer seg. Det dreier seg om et MMO som blir gratis å spille.

Sony er involvert i dette prosjektet, som helt sikkert er ledd i en strategi å øke oppmerksomheten mot «Total Recall» igjen. Sci-fi-filmen, som hadde Arnold Schwarzenegger og Sharon Stone i hovedrollene, blir nemlig lagd på nytt.

Nyversjonen av «Total Recall» får kinopremiere neste høst, denne gang med Colin Farrell i hovedrollen. Jessica Biel og Kate Beckinsale er også å finne på rollelisten. Sistnevnte portretterer Lori, som Sharon Stone spilte i originalen.

«Total Recall»-onlinespillet beskrives av Eurogamer som en hybrid av tradisjonelle MMOer (som «World of Warcraft» og «Age of Conan») pluss populære, sosiale spill som du kan slå i hjel noen timer med i nettleseren din.

- «Total Recall» er et internasjonalt fenomen. Vi vet at dette velkjente universet vil bli et flott browser-basert 3D-spill, uttaler Sony Pictures’ Mark Caplan.

- Med erfaringen til SEE Games og ZQGames vil «Total Recall» tilby filmfans og spillere en engasjerende og autentisk opplevelse – en som vil gi alt det man forventer og vil føye seg perfekt til den forestående filmen, hevder Caplan.

Spillet blir bygd med teknologi som tillater store 3D-miljøer skildret i en nettleser.

Du savner kanskje filmstjernen Arnold? For tiden spiller han inn «The Expendables 2

».

Spillet har ikke fått lanseringsdato, mens nyversjonen av «Total Recall»-filmen får etter planen verdenspremiere i august 2012. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3