Hva med en Ferrari-bilferie?

Nytt «Test Drive» snart ferdig.

23. juni 2012 14:10

(PressFire.no): På slutten av fjoråret begynte folka bak «Test Drive: Ferrari» å friste – og det før bekreftelsen kom om at det er spillskaperne som sist lagde «Shift 2: Unleashed» som er de ansvarlige.

Deres nye skulle opprinnelig være ferdig i slutten av mars, men det har drøyd flere måneder før noe konkret nå er avslørt.

NB! Se traileren nederst.


Spillet kommer i juli

Slightly Mad Studios har tidligere fått litt erfaring med «Need for Speed» gjennom to «Shift»-spill. I 2009 kjøpte de opp Blimey! Games, som på det tidspunktet satt på en høythengende Ferrari-spillisens.

Siden de første detaljene i fjor har spillet fått tittelen «Test Drive: Ferrari Racing Legends».

På sine Facebook-sider opplyser Slightly Mad Studios at spillet er ferdig snart. Det gjelder i det minste PlayStation 3- og Xbox 360-versjonene, som skal være ute 6. juli.

- PC-versjonen burde være tilgjengelig noen få uker etter PS3- og Xbox 360-versjonene, skriver utviklerne på Facebook.


Ferrari fyller 65 år

Spillet lanseres for å markere 65-årsjubileet til den første Ferrarien som ble bygd, Ferrari 125 S.

Du vil finne ytterligere 50 modeller fra denne bilfabrikken i spillet. Det er samme spillmotor som ble brukt til «Shift 2» som befinner seg under panseret på dette «Test Drive»-spillet. 

I motsetning til «Test Drive Unlimited»-spillene, skal dette være mer simulatorpreget og strammere i strukturen - med 39 lukkede baner.

Samtidig er karrieredelen bygd slik at du skal tas med igjennom Ferrari-historien, fra 1947- til 2011-modellene.


Du får ikke tukle med motorene

Utviklerne har jobbet tett med Ferrari for å sørge for at detaljene stemmer. Blant annet måtte Slightly Mad Studios få godkjennelse for at lakkfarger og interiøret til de 51 modellene stemte.

Men de fikk ikke lov å inkludere muligheten til å modifisere bilene i spillet.

- Nei, Ferrari tillot oss ikke å gjøre noe slikt, for de føler at hver Ferrari kommer ut fra fabrikken perfekt balansert av deres ingeniører, sa produsent Suzy Wallace til Yahoo! Voices.

Etter at de har parkert Ferrarien i garasjen er det «Project CARS» som er hovedfokuset. Dette er et ambisiøst og community-drevet spill der du kan delfinanisere utviklingen, få tilgang på nye versjoner og gi tilbakemeldinger til direkte spillskaperne. Litt som «Minecraft», altså.

 

«Test Drive: Ferrari Racing Legends» lanseres til PlayStation 3 og Xbox 360 i store deler av Europa den 6. juli, ifølge utviklerne. Pc-versjonen kommer litt senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3