Hva lurer du på om «Star Wars: The Old Republic»?

BioWare vil gjerne svare på PressFire-lesernes spørsmål.

1. april 2011 16:08

I neste uke skal PressFire til London for møte BioWare i forbindelse med deres første massive onlinespill, «Star Wars: The Old Republic».

Vi har i den sammenheng fått muligheten til å ta med oss en bunke spørsmål fra dere, kjære lesere. Så om du brenner inne med noe du alltid har hatt lyst til å spørre BioWare om - aller helst relatert til «The Old Republic» - har du sjansen her og nå!

Disse spørsmålene blir med oss på flyet, oppbevart i en for anledningen spesialdesignet grå koffert lagd av skuddsikkert materiale. Og med NASA-utviklet kodelås installert. Vi kommer selvsagt tilbake med en sak der spillskaperne svarer på PressFire-lesernes spørsmål etter beste evne.

NB! Spørsmålet ditt legger du igjen i kommentarfeltet under, og senest mandag 4. april klokken 16:00.

BioWare har de siste årene vært mest kjent for «Mass Effect»- og «Dragon Age»-spillene, men det var også BioWare som laget «Star Wars: Knights of the Old Republic» til PC og Xbox i 2003. «Star Wars: The Old Republic» blir deres andre spill i «Star Wars»-universet – og aller første MMO. Det er planlagt lansert i løpet av året, og kommer ut til PC. 

En fersk trailer, sluppet under PAX East for et par uker siden, for å sette deg i stemning. Og husk: Om du vil stille BioWare et spørsmål, gjør du det i kommentarfeltet under før mandag klokken 16:00:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3