Hva kommer etter «DiRT» og «Race Driver: GRID»?

Codemasters med nytt bilspill.

4. juli 2011 10:25

I mai kom «DiRT 3» ut, en rallyråtass som ble satt pris på her i PressFire-redaksjonen. Og neste år kommer det en oppfølger til «Race Driver: GRID». Bilporteføljen til Codemasters utvides med Formel 1-spillet «F1 2011» i september.

Britene har altså syslet med tre motorprosjekter samtidig, minst. Og nå er man i gang med ytterlige ett. For via sin Facebook-side søker man etter nye ansatte som skal jobbe med dette nye, mystiske prosjektet.

Og ut i fra stillingsutlysningen er det klar at det venter en helt ny spillsatsning, og et nytt merkenavn. Det er Codemasters Birmingham-avdeling som skal jobbe med prosjektet. Det er spillstudioet som for tiden jobber med å gjøre ferdig «F1 2011».

«F1 2011» er det neste bilspillet fra Codemasters, med en lansering i slutten av september. «Race Driver: GRID 2» kommer først i 2012. Trailer fra «DiRT 3», som ble lansert i mai:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3