Kommer «Skyrim»-utvidelsene til PlayStation snart?

- Dette er vårt problem, og det er opp til oss å løse det.

5. oktober 2012 14:50

(PressFire.no): I dag kom den andre utvidelsespakken til «Skyrim» også til pc, der du kan bygge og bo - eller adoptere noen unger om du føler for det.

«Hearthfire» og den forrige, «Dawnguard», er ikke utgitt til PlayStation 3. Bare til pc og Xbox 360.

- Ytelsen ikke god nok

Det har tidligere vært sagt og skrevet mye om problemene utvikler Bethesda tydeligvis har hatt med PS3-jobbinga. Tidligere i høst skrev vi om at plattformprodusenten Sony har involvert seg for å bistå med hjelp.

Likevel ville verken Bethesda eller Sony love at de vil finne en løsning. Men de prøver åpenbart hardt.

Nå har Pete Hines, PR-ansvarlig i Bethesda, oppdatert dem som fortsatt venter i spenning.

Jeg har ikke noe nytt å melde om «Hearthfire», «Dawnguard» eller utvidelser generelt til PS3. Vi er fortsatt på saken. Vil dele en oppdatering når jeg vet mer, lyder en av hans meldinger på Twitter.

Han utdyper like etter:

- Ytelsen er ikke god nok i enkelte tilfeller. For de fleste mennesker er det bra, mens i noen tilfeller er den ikke god, skriver Hines på Twitter.

- Irrert over at du klandrer PS3

Flere PS3-eiere lar seg provosere over at Hines tilsynelatende legger ansvaret på Sony.

- Jeg blir skikkelig irritert over måten du klandrer PS3 for «Dawnguard»-problemene, når det fullt og helt er deres skyld, sier en av de forsmådde «Skyrim»-spillerne til Hines.

- Vi har aldri lagt skylda på noe eller noen. Dette er vårt problem, og det er opp til oss å løse det, svarer Bethesdas Pete Hines.

«Hearthfire», i likhet med «Dawnguard», startet som Xbox 360-eksklusive som følge av en avtale mellom Microsoft og Bethesda. Xbox har hatt omtrent én måneds forsprang. Denne helga ble førstnevnte ekstrapakke lansert til pc via Steam (cirka 40 kroner).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3