Hva er det Sony skal avsløre denne uka?

Se friste-filmen her.

29. januar 2013 14:25

(PressFire.no): Det nærmer seg lanseringen av «God of War: Ascension», et spill som kommer til PlayStation 3 i midten av mars.

Sony har nylig sluppet en kort filmsnutt som er ment å gire opp forventningene mot fredag 1. februar. Det spørs om den ikke har noe med «God of War» å gjøre ...

Helt på slutten ser vi et nærbilde av det som ser ut som en mårettet, skummel mann, etterfulgt av datoen da Sony har planer om å fortelle mer.

Før den tid har vi sett en kvinne i sakte film – spaserende på en eng, og med en hel del aske som regner over henne.

Hva tror du Sony har planer om å avsløre førstkommende fredag?

VG247 mener tittelen på filmen, Game Day 2013, peker mot en lengre trailer som er planlagt vist under Superbowl-finalen den 3. februar – og at vi i opptakten, 1. februar, kanskje kan få servert noen avslørende detaljer om dette Santa Monica-utviklede spillet.

I kommentarfeltet til den offisielle PlayStation-kanalen på YouTube, er det flere kreative forslag til hva dette kan dreie seg om: Et nytt «Heavenly Sword», kanskje, eller «God of War: The Movie»?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3