Hva er «Uncharted: Fight For Fortune»?

Avslørt av sensurorgan.

7. november 2012 10:29

(PressFire.no): Det er de australske og brasilianske sensurorganene som nå har avslørt det som kan være et nytt spill i «Uncharted»-serien.

Det nye spillet får undertittelen «Fight for Fortune» og utvikles ifølge det australske sensurorganet av One Loop Games for flere plattformer, uten å avsløre hvilke det er snakk om.

I utgangspunktet er det naturlig å tenke på PlayStation 3 og PlayStation Vita, men Sony har også et fokus på Android-telefoner samt nettbrett som er PlayStation-sertifiserte.

Det brasilianske sensurorganet forteller kun at spillet kommer til PlayStation Vita.

Spesialister på mobil og sosiale medier

Amerikanske One Loop Games beskriver seg selv som spesialister på mobilspill og sosiale medier. De har tidligere utviklet både «God of War: Betrayal» og «Ratchet & Clank: Going Mobile» for Sony.

På nettsidene til selskapet forteller de om to hemmelige prosjekter, hvor de selv avslører at deres første store spill er ferdigutviklet, men at de ikke har lov til å avsløre det.

- Det er ulikt noe du har sett før – og det er virkelig moro! Når du ser det, kommer du til å elske det! Forhåpentligivis får vi kunngjøre det snart, står det på nettsiden.

En mildere Drake?

Ifølge oppføringen hos sensurorganet vil spillet ha veldig lite vold og få referanser til alkohol, dop eller narkotika, som er viktige tema for aldersmerking.

Det er ikke helt i tråd med slik vi kjenner serien fra foregående spill. Det skal heller ikke inneholde grovt språk, nakenhet eller sex. I Brasil får det aldersmerking 14 år og oppover.

One Loop Games har tidligere vært involvert i «Star Wars Episode III», «Full Spectrum Warrior» og «The Saboteur» for konsoller, men også vært involvert i andre mobilspill og spill for sosiale medier.

Det har per i dag kommet fire spill i «Uncharted»-serien, hvor tre av dem kom til PlayStation 3 og det fjerde spillet kom til håndholdtkonsollen PlayStation Vita under navnet «Uncharted: Golgen Abyss».

De tre første PlayStation 3-spillene ble utviklet av Naughty Dog, mens «Uncharted: Golden Abyss» ble utviklet av Sony Bend.

Oppdatering: Ifølge Eurogamer avslører det brasilianske sensurorganet at det er snakk om et kortspill til PlayStation Vita.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3