Husker du «Tony Hawk's Pro Skater 2»?

Nå kommer den og originalen tilbake i oppusset versjon!

11. desember 2011 17:44

(PressFire.no): Hvem husker vel ikke «Tony Hawk’s Pro Skater» og oppfølgeren?

Disse spillene sparket liv i en hel sjanger, som igjen skulle starte en rekke lignende spillserier, og en viss effekt på karrieren til Tony Hawk har den sikkert hatt også.

Nummer tre var ikke rent ille den heller, men for de fleste var det de to første, og spesielt nummer to som var kremen av skateboardspilling.

Sinnsvake komboer, lassevis av hemmeligheter på hver bane og et punk-lydspor som rocket rumpe var gode ingredienser for både de som likte skating og de som skrubbet opp kroppen bare ved å se på et rullebrett.

Nå kommer det altså en nyversjon som tar det beste fra de to første (og beste) «Tony Hawk»-spillene. Vi får lovnad om gjensyn med klassiske baner som «The School» og «The Hangar»

Det «nye» spillet heter «Tony Hawk's Pro Skater HD» inntil videre, så nå kan vi glede oss til å grinde over helikopterrotorer, skate i en tom svømmehall og sette sammen absurde komboer i en langt mer oppusset pakke. Se trailer nederst i saken her.

Etter den spektakulære flausen de siste «Tony Hawk»-spillene har vært, der de baserte seg på bevegelsesstyring og et plastbrett foran TV-en, er det kanskje en tur tilbake til røttene som må til for å inspirere utviklerne.

«SKATE» har fått et jerngrep rundt den semi-realistiske skatespilldelen av markedet, så litt god, gammel «Tony Hawk»-moro kan være en vinner. Og selger det godt vil vi kanskje se et nytt spill i serien også.

Spillet kommer nedlastbart til diverse plattformer neste sommer og vil koste under 20 dollar – altså rundt hundrelappen her hjemme.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3