Hører du hjemme hos Norges største spillside?

Vi søker flinke anmeldere.

22. mai 2013 14:21

(PressFire.no): Her i PressFire er det mye å gjøre. Selv om vi sparer tid med både toppmoderne kaffemaskin og heis, blir det stadig flere spill å fordøye i løpet av et langt år.

Derfor ønsker vi nå å utvide stallen med flere frilansanmeldere. Vi søker to skarpe og kritiske bidragsytere som kan berike en allerede stolt stall.

Har du et kritisk hode og en skarp penn? Er du i stand til å levere solid håndverk til avtalt deadline? Da må du veldig gjerne ta kontakt med oss.

Søknaden er simpelthen å levere en anmeldelse av et spill. Den er akkurat så lang som den bør være for å lette hjertet ditt. Også hadde det vært strålende å få vite litt om deg som person, også.

I denne omgangen ser vi blant annet etter deg som elsker å spille med tastatur og mus, og har kontroll på skjermkortet. Pc-spill er din spesialitet, men du vet også hva som rører seg i konsollmarkedet.

Send anmelderprøve og cv til: pcanmelder@pressfire.no

Vi er også på leit etter en person som er særlig godt bevandret innen Nintendos konsoller og omfattende spillkatalog, men som samtidig har solid oversikt over de andre konsollene på markedet.

Send anmelderprøve og cv til: konsollanmelder@pressfire.no

Om du passer inn i det entusiastiske fellesskapet vårt, kan vi tilby konkurransedyktig honorar, et lærerikt journalistmiljø, gode forutsetninger for å videreutvikles som skribent og tidlige anmelderutgaver av ulike spill.

Vi gleder oss til å lese anmeldelsene deres. Lykke til!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3