«Horizon Zero Dawn» var større enn «WoW», «Skyrim», «GTA V» og «GTA San Andreas» tilsammen

Og «dritkjedelig».

30. mai 2018 14:42

(PressFire.no): Det er i forbindelse med Nordic Game Conference at Angie Smets fra Guerilla Games forteller om vanskelige tider i utviklingen av fjorårets supersuksess «Horizon Zero Dawn», rapporterer control-online.nl.

Smets avslører blant annet at områdene i spillet opprinnelig var enorme – faktisk større enn «World of Warcraft», «Skyrim», «GTA V» og «GTA San Andreas» kombinert.

Men ifølge spillskaperne selv endte de med å gå seg vill i de enorme landskapene og mistet fokus.

Det var så seint som etter kunngjøringen i 2014 at studioet skal ha måttet snevre inn spillet for å gjøre det morsommere å spille. Faktisk skal det bare ha vært noen få mennesker i studioet som da visste hvordan det skulle spilles.

Etter kunngjøringen gikk det gjennom flere testrunder med spillere, hvor tilbakemeldingene var at det var «dritkjedelig».

I denne perioden skal de også ha fått tilbakemeldinger om at robotdinosaurene ikke føltes farlige nok og at Aloy må bli mindre «Disney-prinsesse».

Men med mer spilling fant de også ut hvor blindpunktene befant seg og klarte sakte men sikkert å skru til opplevelsen.

Resten er historie og «Horizon Zero Dawn» ble som kjent en stor suksess.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3