Homoekteskap monstre imellom?

«Skyrim» begrenser ikke kjærligheten.

25. august 2011 15:28

Det er godt under tre måneder til spillet kommer i butikkene nå, og utviklerne suges tom for informasjon av sultne og nyhetskåte fans av serien på internett.

I spillet har du muligheten til å bli venner (og uvenner) med folk du møter gjennom å hjelpe dem med diverse gjøremål. En venn i spillet vil kanskje bli med deg inn i huler og slott for å hjelpe til, eller gi deg bedre priser i en butikk.

Du kan også inngå forhold til forskjellige karakterer du møter, og har du kjøpt et hus vil ektefellen din til og med flytte inn med deg.

Ifølge Pete Hines, som har vært med på «Skyrim»-jobben siden prosjektet startet i 2006, kan du ha et romantisk forhold til, og gifte deg med, en av samme kjønn som karakteren du spiller.- Det har ikke vært noe hysj-hysj, forklarer Hines via Twitter på spørsmål om temaet er blitt dysset ned.

- Vi bare lager ikke noe stort nummer ut av det. Du kan gifte deg med både menn og kvinner. Hva du er som spiller betyr ikke noe.

Dette er noe flere spill har gjort uten større oppstyr. «Sims»-serien stakk for alvor hull på tabuen rundt tusenårsskiftet, og i nyere tid har både «Dragon Age II» og det kommende «Mass Effect 3» romanser mellom personer av samme kjønn.

Vi her i Pressfire gleder oss til å stappe «Skyrim» langt inn i konsollsprekken og kose oss gjennom timesvis med løping fra ildspruting, fingring av fremmede lommer som tyv og stønning og grynting i intens kamp med diverse Orcer.Kanskje gifter vi oss med en også!

Les mer om «Skyrim» i vår lange og pulserende dekning av spillet via disse linkene:

«Skyrim» er snart ferdig
Ikke forvent en demo av «The Elder Scrolls V: Skyrim»
- «Skyrim» på E3
- Garanterer hemmeligheter og «far-out stuff»
- Vi har sett «The Elder Scrolls V: Skyrim»
- Se spektakulære «The Elder Scrolls V: Skyrim» i aksjon


En oppdatering fra Folkeskikk-avdelingen: Kommentarfeltet er satt til moderering på grunn av kommentarer vi ikke vil ha her på Pressfire. Vi vil gå fortløpende gjennom kommentarer som blir postet og legge disse ut.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3