- Holder koken mens vi jobber med vårt nye spill

Likevel ikke kroken på døra for folka bak «PlayStation All-Stars».

15. april 2013 14:36

(PressFire.no): I fjor høst ga Superbot ut «PlayStation All-Stars: Battle Royale», maskotdengingen med noen av Sonys mest kjente figurer - i samme gate som «Super Smash Bros.»-spillene til Nintendo.

Sony valgte imidlertid å avslutte samarbeidet med dette studioet tidligere i år. Det var tilsynelatende en felles avgjørelse som også Superbot kunne leve med.

De uttalte like etter, til Kotaku, at de allerede hadde begynt å planlegge for en fremtid uten flere «All-Stars»-spill.

Legger ikke inn årene

Vi har nedskalert vår drift betraktelig, men holder koken mens vi jobber med vårt nye spill, uttaler studiosjefen i Superbot, David Yang.

Overfor Edge antyder han at det dreier seg om et helt nytt spillmerkenavn.

Samtidig benytter David Yang anledningen til å avkrefte historiene som blant andre Edge har omtalt om at Superbot er på randen av å bli lagt ned.

I februar, samtidig som forholdet mellom Sony og dette spillstudioet i California opphørte, bekreftet han at nedskjæringer var uunngåelig.

- Det er lite sannsynlig at vi kan fortsette med den arbeidsstaben vi har nå over en lengre periode, sa han den gang til Kotaku.

Foreløpig er det ikke kjent hva slags spill Superbot jobber med, eller til hvilke plattformer det kommer ut til.

Sonys Santa Monica-studio tok over stafettpinnen, og er ansvarlige for de nedlastbare utvidelsene som har kommet til PlayStation 3- og Vita-versjonene av «PlayStation All-Stars: Battle Royale».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3