Håndholdte «Black Ops» har fått dato

«Lommekrigen» starter i november.

16. oktober 2012 15:00

(PressFire.no): Fram til i dag har Activision og Sony bare operert med «i midten av november» som lanseringstidspunkt for Vita-spillet «Call of Duty: Black Ops Declassified».

Nå har Activision bekreftet at spillet kommer ut samme dag som storebror, «Black Ops II». Det vil si 13. november.

Handlingen i PlayStation Vita-spillet foregår mellom de to «Black Ops»-spillene. Utvikleren Nihilistic Software har lagd en flerspillermodus for fire, men det blir ingen zombier å se i «Declassified».

- Det virker fornuftig for meg. Dette er det første «Call of Duty»-spillet på Vita, og det trenger å levere på kjerneområdene, fortalte Dan Amrich fra Activision til Computer and Videogames tidligere denne måneden.

Nihilistic Software har tidligere stått bak Vita-spillet «Resistance: Burning Skies», som kom ut i mai.

På GamesCom i august fikk vi en demonstrasjon av «Declassified» bak lukkede dører, en kort og vaklende seanse fra et av prestisjeprosjektene til Vita denne høsten.

«Call of Duty: Black Ops Declassified» lanseres eksklusivt til PlayStation Vita den 13. november, samme dag som «Black Ops II» slippes.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3