Hint av storspill i «Plants vs Zombies»-gjensyn

Hva med en runde «Petal of Honor»?

1. juni 2013 15:56

(PressFire.no): Electronic Arts lader opp til spillmessa E3 med nye bilder, hint og kakesmuler til fans og presse.

De siste dagene har spillgiganten lagt ut bilder av de kjente figurene fra PopCaps storselger «Plants vs. Zombies» i nye, men likevel velkjente, drakter.

Med tydelige referanser til kjente storspill i EA-stallen har plantene gitt en ny vri til de store titlene: «Petal of Honor», «Grass Effect» og «Dead Face».

PopCap nikker altså i retning «Medal of Honor», «Mass Effect» og «Dead Space».

Det ble nylig bekreftet gjennom en videoteaser at PopCaps neste spill blir nettopp «Plants vs. Zombies 2: It's About Time», og at det blir sluppet så snart som i juli.

Det har vært lite informasjon om det nye spillet frem til nå. Traileren, som du kan se nederst i saken, viser ikke noe innhold fra selve spillet og PopCap har vært flinke til å holde munn om den etterlengtede oppfølgeren.

Spørsmålet er hvorfor akkurat disse spillene er nevnt. Kommer de store, seriøse eposene å ha en grønn finger med i det nye plantespillet, eller er det hele bare et pr-stunt? Det gjenstår å se. 

Spillutgiveren hinter tydelig til at mer informasjon om spillet blir å komme under deres pressekonferanse under E3, som holdes natt til tirsdag 11. juni. 

«Plants vs. Zombies» var lenge uten oppfølger. Spillet kom ut første gang i 2009, og har siden gått seiersgang på flere forskjellige plattformer. Akkurat nå er også «Plants vs Zombies Adventures», den nye sosiale satsingen til PopCap og EA, i åpen beta på Facebook. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3