Hils på den galeste mannen i Himalaya

Se de første minuttene av «Far Cry 4».

10. juni 2014 01:27

(PressFire.no): Ubisoft åpnet E3-pressekonferansen sin i år med å vise de første minuttene av «Far Cry 4».

Fordi vi her hos Ubisoft starter stort, og så blir det bare større, sa Aisha Tyler, som nok en gang var tilbake som programleder.

Er det noe Ubisoft har bevist på E3 de siste årene, er det at de sannsynligvis er bransjens beste på teasere.

Harde kår

Fra første persons perspektiv ser vi innsiden av en sliten buss som klatrer opp en fjellvei i Himalaya. Uten å komme spesielt langt.

– Vi setter deg på en buss mot foten av Himalaya, med et falsk pass, litt cash og en pistol, sier Dan Hay, kreativ sjef for spillet, når han kommer på scenen.

Han fortsetter:

– Etter det, vel ... du er fucked.

Klin kokos konge

Settingen denne gangen er det fiktive landet Kyrat i Himalaya, der en selvutnevnt konge hersker. Pagan Min, heter han. 

Idet kulene begynner å fly ved den overnevnte bussen, er det ham som trer ut av et helikopter og redder deg. En dresskledd, blond rakker. Du vil kjenne ham igjen fra omslaget.

Dette er samtidig en oppvisning i hvordan å introdusere en antagonist. Det er nemlig en underdrivelse av dimensjoner å si at denne karen er pling i bollen.

Etter å ha levert en liten tale, kuttet en av sine egne menn i fillebiter, for så å sutre over å få blod på de blankpolerte skoa, slår han over i en jovial tone. Du får holde kniven som nettopp reduserte en mann til en pøl, mens han tar en selfie av dere begge.

Lista er lagt. Dette er starten på spillet.

Far Cry 4 kommer ut 18. november, til begge konsollgenerasjoner og pc.

NB! Bildene i saken er hentet fra Ubisofts E3-sending via Twitch.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3