- «Heroes» kan gjenoppstå på Xbox

Microsoft og NBC forhandler om supercomeback, ifølge rykter.

18. april 2013 12:59

(PressFire.no): Tv-serien «Heroes» hadde et fantastisk utgangspunkt, og førstesesongen fengslet.

«Vanlige» mennesker vikles sammen og danner allianse mot en mørk fiende. Disse finner ut at de har noen fortrinn: nemlig superkrefter.

I takt med at vi ble kjent med folka og kreftene deres, kunne sesong to knapt komme raskt nok.

Men deretter gikk det nedover - tv-seerne sviktet og det store potensialet «Heroes» hadde ble ikke innfridd. Det ble totalt fire sesonger. Men så var det hele over.

Nå kan Microsoft stå klar for å sikre seg rettighetene til å fyre opp «Heroes»-serien igjen.

- Nye «Heroes»-helter

Dette er rykter som TVLine viderebringer. De hevder å ha hørt om forhandlinger mellom Microsoft og NBC som kan føre til at «Heroes» gjenoppstår – denne gang eksklusivt på Microsofts plattformer, og trolig Xbox i første rekke.

Hverken NBC eller Microsoft har bekreftet dette, så inntil videre står dette på TVLines regning.

Nettsiden har hørt fra sine kilder at planen er å introdusere nye helter og skuespillere, men det kan også være duket for gjesteopptredener fra de opprinnelige «Heroes»-skuespillerne, skriver TVLine.

I så fall følger Microsoft i fotsporene til Netflix – som den siste tiden har egenprodusert flere serier, for eksempel «House of Cards» og nye episoder av «Arrested Development».

Xbox-avsløring i neste måned?

Det har versert motstridende rykter om den neste Xbox-en de siste ukene. Enkelte hevder Microsoft kommer til å kreve at du alltid har en nettilkobling for å kunne spille, mens andre mener dette ikke blir et krav.

Fra offisielt hold har ikke Microsoft diskutert Xbox 360-oppfølgeren, men det tar neppe lang tid før de tar bladet fra munnen.

21. mai har blitt nevnt som mulig dato for en Xbox-pressekonferanse. Innen E3 i juni vet vi trolig mer om Xbox-planene.

The Verge skrev i forrige uke at du kan koble dekoderen rett inn i «Xbox 720». Deres kilder har fortalt at Microsoft vil lage sitt eget brukergrensesnitt for alt av tv-titting via konsollen, og planene deres skal være mer omfattende enn Google tvs, hevder The Verge.

Mer enn bare spill på Xbox

Uavhengig av «Heroes»-ryktene er det liten tvil om at Microsoft har ambisjoner om både å tilby et bredt utvalg av innhold på sin neste Xbox, men også selv produsere video- og filminnhold.

I september i fjor ble det kjent at de har hentet Nancy Tellem fra CBS. Tellem var tidligere en av sjefene som gav grønt lys til serier som «CSI», «Alle elsker Raymond» og «Kongen av Queens».

Hun var også sentral med å få stablet suksesser som «Friends» og «E.R.» på beina.

Read Write Web skrev i fjor høst at Tellems nye jobb hos Microsoft er øremerket «interaktivt innhold til Xbox og andre plattformer».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3