Her skal spillere møtes for sex

- Vi kan hjelpe sosialt usikre folk med å få litt action.

16. juli 2012 15:59

(PressFire.no): Film og tv har hatt mye moro med stereotypien om at gutter som liker tv-spill gjerne er ensomme og sosialt underlige mennesker.

Det har enkelte valgt å dra nytte av, og det finnes en rekke datingnettsteder som henvender seg til spillglade ungkarer - blant annet britiske Date a Gamer, som har samlet 260 000 sjeler ifølge egne beretninger.

- Gjennom de siste månedene har vi opplevd at mange medlemmer kun brukte sida til å møtes for sex. Vi forventet det ikke, men spillere har åpenbart lyster de også, deler nettstedets sjef Tom Thurlow med Eurogamer

Han legger ikke fingrene mellom, og har lansert det nye nettstedet Shag a Gamer. Her skal man rett og slett kunne møte likesinnede for å ligge med dem.

- Vi er alle voksne

- Ved å tilby en plattform hvor nerder og spillere i myndig alder kan møtes og «få det på», kan vi hjelpe folk som er usikre i sosiale situasjoner med å få litt action, fortsetter Thurlow.

Tilbudet er for øyeblikket bare åpent for gutter og jenter fra Storbritannia, Irland, USA, Australia og Sør-Afrika, og koster i underkant av 200 kroner i måneden.

Da kan man sortere de andre våryre spillerne etter kjønn, sammenligne kompabilitet og ta kontakt om man skulle ønske å være intim.

- Vi innser at folk kommer til å reagere, men vi er alle voksne og denne plattformen er mye mer transparent enn alternativet, insisterer skaperen overfor det britiske spillnettstedet.

Låner fra byrå

Modernettstedet Date a Gamer har tidligere blitt kritisert for å hente inn brukere fra andre nettsteder uten at de har godkjent det.

Det skal ha skjedd via et byrå som videreformidlet kontaktsøkende mennesker, sortert etter interessene deres. Byåret brukes angivelig igjen:

- Den innledende databasen vår består av brukere som har oppgitt at de er interessert i datamaskiner og dataspilling, eller bare vil ha et forpliktelsesløst måte, forklarer sjefen.

Det er for øyeblikket ingenting som tyder på at Shag a Gamer får en offisiell lansering i Norge, så du må nok belage deg på en flytur om tilbudet frister.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3