Her kjører «Doom» på knapperaden til Macbook Pro

Hvorfor ikke...

21. november 2016 14:01

(PressFire.no): «Doom» kjører på alt mulig – det er nærmest blitt en selvfølge nå. Om noen lanserer en ny datadings, så må noen andre prøve å porte spillet over.

Så langt kjører «Doom» på ting som flyseter, kalkulatorer, digitalkameraer, printere, DVD-spillere, MP3-spillere og telefonkiosker.

Den nyeste (og kanskje dummeste/kuleste) varianten er... touch-flaten på den nye Macbooken. Altså stripa over tastaturet, som egentlig skal brukes som en redigerbar linje med ekstraknapper til diverse programmer.

Men her får du altså «Doom» i hele sin prakt, om enn litt most utover. «Knapperaden» har den heller lite brukte oppløsningen 2170 x 60 piksler, noe som gjør at det ikke er lett å se hva som skjer.

En bedre bruk er kanskje å bare ha HUDen der istedet, noe utvikler Adam Bell også har lagt til rette for (se bildet til høyre).

Nå venter vi bare på at noen skal porte «Super Mario Bros.» dit, slik at vi kan få hele lengden på banen inn på én skjerm!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3