Her er vinnerne av vårens Telenorliga i «CS:GO»

Kom tilbake fra å ligge under i finalen, og huket med seg 50 000 kroner.

9. mai 2016 16:17
It's all over.

(PressFire.no): De siste fire månedene med seriespill i Telenorligaen har hatt sitt klimaks, og vinnerne ble kåret i et smörgåsbord av finalekamper i helga.

Vårserien startet 6. februar i de fire spillene «Counter-strike:Global Offensive», «League of Legends», «StarCraft 2» og «Heartstone», og over 5000 deltakere var registrert ved seriestart.

Av disse var det «Counter-Strike» som var det klart største spillet, med 559 lag og 100 000 kroner i premiepotten.

Telenorligaen deler spillet inn i syv divisjoner der åtte lag hadde kvalifisert seg for den øverste før sesongen startet. Av disse var det fire lag som plasserte seg i sluttspillet, og dermed kampen om heder, ære og noen bunker tusenlapper.

Det var til slutt laget Demise som tok storeslem etter å først ha slått Panters 2-0, før de slo BX3 i en spennende finale 2-1 etter et comeback etter å ha ligget under etter den første runden (13-16, 16-9, 16-10).

- Det var rett og slett en fantastisk måte å runde av sesongen på, sier Demise-kaptein Anders «aNdz» Kjær til Gamer.no, som står bak ligaen.

De tok dermed med seg 50 000 kroner, mens BX3 står igjen med 30 000. De to siste lagene, Lions og Panters, delte tredjeplassen og får 10 000 kroner hver.

Førstedivisjon i Telenorligaen
(Faksimile: Gamer.no)
Førstedivisjon i Telenorligaen
(Faksimile: Gamer.no)

I den øverste divisjonen rykker for øvrig GamersLeague og aNimus ned etter å ha endt på henholdsvis syv og to poeng - og erstattes av Deadweight og MegetGames som plasserte seg øverst i andredivisjonen.

Første- og andredivisjon er enkeltstående tabeller, mens de resterende fem divisjonene består av en rekke underavdelinger.

Sluttspillet som skal avgjøre hvem som rykker opp fra tredje- og fjerdedivisjon skal spilles førstkommende torsdag, mens avdelingsvinnerne i femte- til syvendedivisjon rykker direkte opp.

Du kan se hvordan det hele endte i denne tabelloversikten. Telenorligaen starter opp igjen til høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3