Her er spillene du kan oppgradere fra PS3- til PS4-versjoner

Og slik gjør du det.

20. september 2013 16:25

(PressFire.no): Er du en av dem som skal oppgradere fra PlayStation 3 til PlayStation 4 når Sony i slutten av november slipper sin nye konsoll?

Da oppstår kanskje et dilemma, for mange av storspillene denne høsten kommer først til PlayStation 3, og blir siden sluppet til lanseringen av den nye konsollen. 

Dette har utgiverne også skjønt, og Sony kunne fortelle under sin Gamescom-konferanse at det blir mulig å oppgradere noen spill for en mindre pengesum.

Nå kommer det mer informasjon om tilbudet, og det viser seg at både «Assassin’s Creed IV: Black Flag», «Watch Dogs», «Battlefield 4», «Call of Duty: Ghosts» og «NBA 2k14» blir oppgraderbare til den nye maskinen.

Det betyr at om du kjøper spillet på PlayStation 3, vil du kunne laste ned PlayStation 4-versjonen for rundt 80 kroner (cirka 100 kroner for «NBA 2k14») når den blir tilgjengelig.

PS3-versjonen vil inneholde en kode som skal brukes for å få lastet ned den oppgraderte utgaven, men du må fremdeles beholde plata for å få PS4-spillet.

Du må heller ikke vente på den nye maskinen for å bruke koden. Om du taster den inn på PlayStation 3, vil den lagres på PlayStation Network for nedlastning ved en senere anledning. Når du får storebroren, for eksempel.

Tilbudet vil bare være tilgjengelig i en gitt tidsperiode. «Assassin’s Creed IV Black Flag» og «Watch Dogs»-koden må brukes før 31. januar, 28. mars for «Battlefield 4», mens fristen blir 31. mars for «Call of Duty: Ghosts» og «NBA 2K14».

PlayStation 4 slippes 29. november i Norge. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3