Her er såpeoperaen om «DotA»

Ja, du leste riktig.

4. februar 2015 13:31

(PressFire.no): Nå kommer tv-serien som handler om prøvelsene et forhold må gjennom når den ene parten er mer enn gjennomsnittet opptatt av et dataspill – i dette tilfellet konkurransespillet «DotA».

Miniserien «I’m in love with a «Dota»-player» går nå på den filippinske tv-kanalen TV5 og handler om forholdet som får utfordringer idet gutten viser seg å være hekta på «DotA».

Råskinn i «DotA»

Når det viser seg at gutten i forholdet har et talent for spillet blir han kjent på skolen som råskinnet i «DotA», men i kjølvannet er jenta frustrert over dette nye elementet i livet.

Skal vi tolke traileren (som du kan se i videovinduet) havner forholdet i stormfullt farvann  det kan bare beskrives som en emosjonell og dramatisk berg-og-dalbane med håndgemeng, utroskap, sjalusi og dirrende eSport-spenning.

Det er tenåringsidolet Mark Neumann og Shaira Mae som spiller hovedrollene.

Ble født på skriveforum

Selve historien serien er bygget på stammer fra en novelle fra skribentnettsamfunnet Wattpad og fra en bruker som går under brukernavnet blue_maiden.

Etter at novellen hadde suksess på nettsidene, skal brukeren ha blitt spurt om mulighetene for å skrive en tv-serie basert på den.

Det betyr også at man kan lese hele plottet før serien er sendt – hvis du behersker filippinsk og har et avslappet forhold til spoilere.

Vi har for øvrig ingen problemer med å forstå at noen kan bli forelsket i «Dota»-spillere. Gi oss en support som gjør jobben sin, og PressFire-hjertene våre vil umiddelbart dunke litt ekstra. Førstkommende søndag, for eksempel. Da kan dette skje i siste kvalikkrunden av vår «Dota 2»-turnering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3