Her er såpeoperaen om «DotA»

Ja, du leste riktig.

4. februar 2015 14:31

(PressFire.no): Nå kommer tv-serien som handler om prøvelsene et forhold må gjennom når den ene parten er mer enn gjennomsnittet opptatt av et dataspill – i dette tilfellet konkurransespillet «DotA».

Råskinn i «DotA»

Når det viser seg at gutten i forholdet har et talent for spillet blir han kjent på skolen som råskinnet i «DotA», men i kjølvannet er jenta frustrert over dette nye elementet i livet.

Skal vi tolke traileren (som du kan se i videovinduet) havner forholdet i stormfullt farvann  det kan bare beskrives som en emosjonell og dramatisk berg-og-dalbane med håndgemeng, utroskap, sjalusi og dirrende eSport-spenning.

Ble født på skriveforum

Selve historien serien er bygget på stammer fra en novelle fra skribentnettsamfunnet Wattpad og fra en bruker som går under brukernavnet blue_maiden.

Etter at novellen hadde suksess på nettsidene, skal brukeren ha blitt spurt om mulighetene for å skrive en tv-serie basert på den.

Det betyr også at man kan lese hele plottet før serien er sendt – hvis du behersker filippinsk og har et avslappet forhold til spoilere.

Vi har for øvrig ingen problemer med å forstå at noen kan bli forelsket i «Dota»-spillere. Gi oss en support som gjør jobben sin, og PressFire-hjertene våre vil umiddelbart dunke litt ekstra. Førstkommende søndag, for eksempel. Da kan dette skje i siste kvalikkrunden av vår «Dota 2»-turnering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3