Her er ørkenbanen Miramar til «PUBG»

Den endelige versjonen er klar. Se nye bilder og info her.

6. desember 2017 14:24
Her er det endelige kartet.
(klikk for større)

(PressFire.no): Etter flere måneder med teasing har nå Bluehole løftet litt mer på sløret som har omkranset den neste banen i «Battlegrounds».

Miramar er navnet på ørkenområdet, som er omtrent like stort som originalkartet Erangel (eller kanskje litt større, siden det nå ikke er så mye vann rund).

En rekke nye bilder er lagt ut, og vi har fått en del beskrivelser av områder i spillet. De ser du nederst i saken her. Vi har plukket ut noen høydepunkter:

Los Leones er navnet på «hovedbyen», som er langt større enn noen av byene på originalkartet. Bluehole lover mange butikker og høyhus du kan løpe rundt i.

Byen Monte Nuevo har vært under angrep tidligere, derfor er det satt opp en haug med defensive vegger rundt den. Med andre ord kan det være lett å forsvare områder der, og hårete om sistesirkelen treffer midt på.

Valle de Mar virker å være der kartets store skole er – blir denne like populær som på originalkartet? Det er også en kirke her.

Av andre interessante ting har byen Pecado et casino og en arena, mens El Pozo tydeligvis har en egen motorsykkel-arena.

Fra før vet vi at kartet får minst to eksklusive biler (en pickup og en «hippie-buss»), og to eksklusive våpen (en avsagd hagle og en Winchester-rifle).

Kartet skal vises frem i videoform på torsdag, mens spillere får prøve det i en kommende testserver-runde. Endelig lansering skal være en gang før nyttår.

(klikk på bildene for større)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3