Her er remasteren til «Goldeneye» på Nintendo 64

Ble stoppet, men ny video viser at spillet er helt ferdig - og utviklet av Rare.

24. august 2016 15:27

(PressFire.no): Så nære var vi altså en skikkelig remaster av «Goldeneye 007», klassikeren over alle klassikere på Nintendo 64.

Sagaen om denne remasteren går tilbake til 2008, da flere skjermbilder plutselig dukket opp online. Det ble med disse, for spillet ble aldri sluppet.

Nå har YouTube-kanalen Rare Thief lagt ut en video som viser en halvtime med spilling fra den Rare-utviklede remasteren av spillet, som ser ut til å være bortimot helt ferdig.

Spillet skulle egentlig komme nedlastbart til Xbox 360, men kombinasjonen Microsoft, Nintendo, Activision og Rare ble for mye papirkrøll, og tommelen ble vendt ned.

Microsoft skal ha tilbudt Nintendo å gi ut originalen på Wii, men Nintendo-president Saturo Iwata skal ha satt ned foten for hele prosjektet.

Uansett så ble en versjon nesten helt ferdig, og som vi kan se av videoen under her, så kan du hoppe mellom originalgrafikken og den oppussede versjonen med et knappetrykk. Alt av banelayout og gameplay ser ut til å være uforandret.

I tillegg har Rare lagt til flere multiplayer-kart, og selvfølgelig muligheten til å spille online. Vi kunne altså løpt rundt og slått hverandre tullete med Slappers Only over nett.

Sukk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3