Her er nye PlayStation 4, med dobbelt så stor harddisk

Slippes i sommer.

24. juni 2015 12:54

(PressFire.no): Microsoft rakk å annonsere sin nye Xbox One-pakke like i forkant av E3-spillmessa i forrige uke.

Her dobles lagringskapasiteten, og Microsoft har samtidig forbedret kontrolleren som er med i konsollpakka og gjort noen designgrep på overflaten.

Sony følger selvsagt opp, slik flere rykter har pekt mot.  


Slanke harddisker

Nye PlayStation 4 slippes løs i sommer.

Pakka, av Sony døpt Ultimate Player Edition, havner i butikkene 15. juli.

Med økende salg digitalt, er det mange som syns en harddisk på 500 GB er i slankeste laget. Det er greit å vite at det å selv bytte harddisk på en PS4, er en smal sak. Slik gjør du det.

Hvit eller svart. Men
først forbeholdt Japan.

Ny PS4, foreløpig kun for Japan

Den eksisterende 500 GB-versjonen av PS4 blir samtidig relansert, med ny maskinvare. Denne kommer først til Japan og der er salgsstart allerede i slutten av juni, bekrefter Sony.

Denne er ti prosent lettere og bruker angivelig åtte prosent mindre strøm. I likhet med Microsoft, har også Sony erstattet den blanke overflaten med en matt farge. Den minste av de to PS4-modellene blir solgt i enten svart eller hvitt.

Sony sier til Eurogamer at de enda ikke vil gå ut med informasjon om denne er planlagt utgitt i Europa – eller når det eventuelt skjer.

Nordisk Film, den norske PlayStation-distributøren, bekrefter at 1TB-versjonen av PS4 havner i salg i Norge fra 15. juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3