Klarer du å si nei til disse to?

Her er lanseringstitlene til Nintendo 3DS.

9. februar 2011 14:49

Nintendo har annonsert en endelig liste med lanseringstitler for Nintendo 3DS. Den norske distributøren har i en pressemelding bekreftet hvilke spill som blir tilgjengelig samtidig med at 3D-håndholdtkonsollen slippes løs.

På lanseringsdagen den 25.mars vil det være mulig å velge mellom 13 titler, som varierer stort i sjangre.

NB! Les om våre inntrykk etter at Nintendo demonstrerte 3DS i Amsterdam i forrige måned.

«Pilotwings Resort»
Pilotspillet hvor du får fly rundt i hangglidere, fly og rakettbelter mens du utforsker øya Wuhu. I tillegg til oppdragsmodusen som består av rundt 40 oppgaver, kan du også velge å fly fritt rundt og ta bilder av landemerker på øya.  

«Nintendogs + Cats»
Her får du hele tre forskjellige versjonen av spillet å velge mellom: Golden Retriever, French Bulldog eller Toypoodle-versjonen. Det som titlene har til felles er at det følger med kattunger som kan leke sammen med hunden din. Spillet vil også ta i bruk ansiktsgjenkjenningsteknologi slik at de kjenner igjen eieren. Du kan også bruke 3D-funksjonen til å ta leken et steg videre. 

«Super Street Fighter IV 3D Edition»
Slåsspillopplevelsen som du fikk på PS3 og Xbox 360 kommer nå til 3DS. Du kan styre enten med tradisjonelle kommandoer eller  programmere angrep inn i touchknapper. I tillegg kan du skifte kameravinkler slik at du kan slåss mens du titter over skulderen til figuren din i 3D-grafikk.

«The Sims 3»
Igjen kan du gi simmene dine liv, denne gang på Nintendo 3DS. Her får du muligheten til å bruke ditt eget ansikt som modell for simmen du skaper. Spillet vil bruke mange av de samme elementene som de andre «The Sims 3»-titlene på konsoller benytter seg av, men det vil også være flere nye vinkler som utnytter 3D-funksjonen mens du spiller. Det vil også være muligheter for å bytte dine simmer med andre.

Pro Evolution Soccer 2011 3D
Konami utfordrer fotballsjangeren med ballspill i full 3D. Man får muligheten til å delta i både UEFA Champions League og den klassiske Master League-modusen. Du får også et fullt soundtrack med kommentatorspor og muligheten til å måle krefter med andre spilleres Master League-lag ved hjelp av StreetPass-funksjonen.

«LEGO Star Wars III: The Clone Wars»
Et velkjent univers for de fleste, denne gangen satt til Clone Wars-historien. Som i de fleste Traveller’s Tales LEGO-utgivelsene får du muligheten til å spille som flere velkjente Star Wars-figurer underveis og spillet vil inneholde minst ti oppdrag som du kan kaste deg ut i - og masse bonusmateriell.

«Ridge Racer 3D»
«Ridge Racer 3D» henger seg på 3DS-lanseringen med kjent «Ridge Racer»-gameplay kombinert med 3D-effekter. Utviklerne har satset på å skape nostalgi hos fansen ved å ta i bruk klassiske baner som har dukket opp i tidligere titler i serien.

«Super Monkey Ball 3D»
Apen AiAi tar med seg ballen sin på Nintendo 3DS, og har støtte for bruk av det innebygde gyroskopet. Du kan bryne deg på puslespill, kappløp med biler og muligheter for et godt, gammeldags apeslagsmål. Spillet vil støtte kamper med opp til firespillere over trådløs nettoppkobling.

«Samurai  Warriors: Chronicles»
KOEI fortsetter med sine hack-n-slash-spill, og denne gangen får spilleren skape sin egen krigshelt som får delta i historiske militærkamper og bli kjent med de historiske generalene i Sengoku-perioden i Japan. Forvent å kutte deg gjennom hundrevis av soldater og store slagmarker som du kan boltre deg i.

«Asphalt 3D»
Mobilspillstudioet Gameloft kommer denne gang ut med et bilspill som satser på en arkade-følelse til kjøringen. Spillet vil ha flere moduser som blant annet en lengre karrieremodus og en modus hvor du må kjøre et kappløp med politiet og naturlig nok; prøve å unngå å bli tatt.

«Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars»
En annerledes Ghost Recon-opplevelse for de fleste kjennere av serien, siden dette er et turbasert krigspill hvor du tar kontroll over et lag med spesialistsoldater. Du får valget mellom seks soldatklasser og muligheten til å velge hva slags utstyr de skal ta med seg inn på slagmarken. Du kan også spille mot en venn på samme 3DS på elleve forskjellige duellkart.

«Tom Clancy’s Splinter Cell 3D»
Sam Fisher får det umulige oppdraget i å forhindre at den tredje verdenskrig bryter ut ved å havne innenfor fiendens grenser og avsløre planene til noen blodtørstige krigsherrer. Forvent klassisk Splinter Cell-gameplay i stereoskopisk 3D og muligheten til å bytte utstyr via den trykkfølsomme skjermen. 

«Rayman 3D»
Den siste tittelen som kommer ut på 3DS-lanseringsdatoen, er «Rayman 3D» som egentlig er en port av Dreamcast-versjonen av «Rayman 2» - av mange ansett som det beste spillet i serien. Denne gangen får du ta med Rayman i fulle 3D-omgivelser, men kjernen i spillet vil bli det samme.

NB! Nintendo 3DS lanseres i Norge den 25. mars. Prisen er veiledende, men de fleste butikker opererer med en pris på 2500 kroner for den nye håndholdtkonsollen

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3