Her er gratisspillene tålmodige PSN-brukere får velge mellom

Foretrekker du «InFamous» eller «Little Big Planet»?

18. mai 2011 09:44

Sony har endelig fått deler av PlayStation Network i gang igjen, etter at onlinetjenesten ble tatt ned like før påske som følge av hackerangrep. Det er nå mulig å spille mot andre via nett, sjekke vennelister og sammenligne trofeer – eller bruke PlayStation Home.

Sony har forespeilet at resten av tjenestene er tilbake innen 31. mai, inkludert PlayStation Store.

I en oppdatering på den offisielle PlayStation-bloggen har Sony nylig kunngjort hvilke spill du kan velge mellom – som en kompensasjon og «velkommen tilbake»-gave i lys av at PSN har vært utilgjengelig siden påske. Du kan laste ned to titler til PlayStation 3 fra et utvalg på fem. I tillegg får du 30 dagers PlayStation Plus-medlemsskap (60 dager om du allerede er Plus-medlem).

De fem titlene du kan velge mellom er «Dead Nation», «Little Big Planet», «InFamous», «Ratchet and Clank: Quest for Booty» og «Wipeout HD + Fury». Var du registrert PSN-kunde før «hacktivistene» slo til før påske, er du berettiget til dette «velkommen tilbake»-spilldrysset, opplyser Sony. 

De som har en PlayStation Portable (PSP) kan også velge seg to spill av fire: «Little Big Planet», «ModNation Racers», «Pursuit Force» og «Killzone: Liberation». Har du både PS3 og PSP kan du laste ned gratisspillene til begge plattformer.

PlayStation Plus er en ekstratjeneste som gir medlemmene tilgang på eksklusive demoer, betaer og en rekke tilbud. Utvalgte titler i Plus-menyene kan dessuten lastes ned gratis – og kan spilles så lenge du er Plus-kunde. Innhold du kjøper med rabatt mens du er Plus-medlem er ditt til odel og eie, også etter at medlemsskapet utløper.

NB! Disse gratisspillene får du kloa i først når PlayStation Store er operativ igjen. Og det skal skje seneste 31. mai, ifølge Sony.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3