Her er det nye fra «Bastion»-gjengen

«Transistor» tar oss med til fremtiden.

20. mars 2013 09:38

(PressFire.no): Supergiant Games, folka bak det strålende «Bastion» (2011), har nå avslørt sitt nye.

«Transistor» får det samme asymetriske perspektivet som «Bastion» hadde. Også denne gangen blir vi tatt med ut på et actionspekket eventyr som har et dryss rollespillkrydder.

Historien om en kvinne i en futuristisk by skal innby til at vi får lyst til å oppdage og utforske, sier utviklerne.

NB! Se den første traileren nederst i saken.

Ferdig neste år

Hele teamet som var ansvarlige for «Bastion» er nå i full sving med «Transistor», skriver utviklerne på nettsiden sin.

Det inkluderer Logan Cunningham som gav stemmen til Rucks, fortelleren i «Bastion». Cunningham bekreftet på Twitter at han også jobber med dette nye.

Vi designer vårt neste spill for sømløst å integrere strategisk planlegging med kjapp action, og det med vår signatur på plass – sammensmelting av responsivt gameplay og rik, atmosfærisk historiefortelling, skriver Supergiant Games.

«Transistor» blir ikke ferdig i år – det er i stedet planlagt lansert tidlig i 2014. Foreløpig er det ikke bekreftet noen plattformer.

Sett sammen puslespillet

- I «Transistor» spiller du som en ung kvinne som får kontroll over et kraftig våpen, og det etter at en mystisk gruppe med angripere nesten har klart å drepe henne.

- Nå må hun slåss tilbake, gate for gate, mot styrker som vil gjøre alt for å stanse henne.

- Gjennom denne reisen vil du bit for bit kunne sette sammen mysteriene som omgir Transistor, frister spillskaperne med.

Supergiant Games har planer om å vise fram spillet sitt på PAX East-messa, som går av stabelen denne uka. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3