Her er det nye «World of Warcraft»-kontinentet

En video av de nye landområdene i «Mists of Pandaria» er lekket.

18. mars 2012 12:20

(PressFire.no): I fjor høst avduket Blizzard den neste store utvidelsen av sin evig populære onlinebauta, «World of Warcraft». Utvidelsespakken er døpt «Mists of Pandaria».

Pakken introduserer blant annet en ny rase, en ny klasse og ikke minst et nytt kontinent til det allerede omfattende universet. Taket for høyeste level reises samtidig til 90.

Nå er en over seks minutter lang video lekket, som gir en rimelig grundig omvisning i de nye områdene, og hva som finnes av flora, fauna, bøffe krigere og magiske vesener.

Videoen er tilsynelatende offisiell, men ikke offentliggjort. Det var GamesRadar som la ut filmen ved en glipp.

Inspirert av asiatisk kultur og natur

Allerede i de nye figurene ser vi at «Mists of Pandaria» er svært inspirert av asiatisk kultur og natur. Blant nyhetene er nemlig panda-rasen Pandaren og den kampsportglade klassen Monk.

Pandaren kan for øvrig være tilknyttet både Alliance og Horde, de to knivende partene i spilluniverset. Rasen er allerede kjent fra andre «Warcraft»-spill.

- Spillere har ønsket å se Pandaren i «World of Warcraft» helt siden lansering, og det gleder oss at vi endelig kan introdusere dem for Azeroth på ny, uttalte Blizzard i forbindelse med avsløringen i fjor.

Omgivelsene ser også ut til å være svært inspirert av asiatiske land, kanskje spesielt Kina, så vel som alskens fortryllende fantasiverdener. Her introduseres nemlig et helt nytt kontinent, Pandaria, og det er dette som utforskes i den lekkede videoen.

Viser landområder og dungeons

Navnene og noen glimt av områdene Valley of the Four Winds, The Jade ForestThe Wandering Isle, Kun-Lai SummitTownlong Steppes og Cale of Eternal Blossoms er kjent fra før. Det er først og fremst de to første vi får se mer til her.

Valley of the Four Winds er et grønt og fruktbart område, som huser en dungeon under et landsens bryggeri.

The Jade Forest, på sin side, er et desto mer fortryllende område, hvor du også kan utforske Temple of the Jade Serpent.

Vi får i tillegg se hva som skjuler seg i mørket i to nye dungeouns, nemlig Scarlet Monastery Heroic Dungeon og Scholomance Heroic Dungeon. Hvordan alt sammen ser ut, og hva du kan vente deg å møte der, kan du se selv i videoen.

«World of Warcraft: Mists of Pandaria» har ennå ikke fått noen utgivelsesdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3