Her er det nye «Conan»-spillet til Funcom

Åpent overlevelsesspill. Se traileren.

28. januar 2016 16:16

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden vi skreiv om den nye avtalen Funcom gjorde om «Conan»-merkevaren, hvor de blir fortrukket partner på framtidige spill.

Da kunne det norske spillstudioet også fortelle at de har planlagt tre spill i 2016 – inkludert et nytt spill i «Conan»-universet.

Overlev, bygg og dominér

I presseskrivet heter det «overlev, bygg og dominér i en brutal verden» og det skal være snakk om et spill som både kan spilles med andre spillere, men også som har en énspillermodus. Det skal også være mulig å spille det på både private og offentlige servere.

– Det finnes ikke et bedre univers for et overlevelsesspill i en åpen verden enn i «Conan»-universet, heter det fra kreativ regissør hos Funcom, Joel Bylos.

Gro maten sjæl

Videre heter det at du er i eksil sammen med tusenvis av andre, som må ta vare på seg selv i en ødemark. For å overleve skal du måtte bygge ly, gjerne med andre spillere. Du må også gro maten din selv, eller å dra på jakt.

Spillet skal være planlagt en såkalt early access, hvor spillerne får prøve det uferdige spillet, i sommer. Den endelige utgaven skal imidlertid være planlagt for både pc og konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3