- Her er det ingen kroker, papegøyer på skuldrene eller folk som går planken

Nye «Assassin’s Creed» skildrer piratenes «røffe liv».

4. juli 2013 18:27

LOS ANGELES (PressFire.no): - Dette er ingen romantisering av hvordan piratene levde, insisterer Ashraf Ismail i videoen over.

De siste par årene har han vært spillsjef for «Assassin’s Creed IV: Black Flag», som for første gang tar Ubisofts flaggskip på tur ut i Karibia. 

Når de, i samarbeid med historikere og andre folk med peiling, skal skildre datidens rølp på land, strand og vann, skal det bli rått. 

- Her er det ingen kroker, papegøyer på skuldrene eller folk som går planken. Dette er en skildring av piratenes røffe virkelige liv.

Det skal også by på et gigantisk spillområde som først og fremst traverseres med ditt eget piratskip, som selvsagt kan oppgraderes om du finner litt gull på plyndringsferd.

PlayStation 3-, Xbox 360- og Wii U-versjonene utgis den 1. november. Om du venter med å dra sabelen til Xbox One-, PlayStation 4- eller Windows-versjonen er i hus, skjer det enda senere.

Foran kamera: Lasse Lervik, bak kamera: Endre Vellene. Klipp: Marthe Marie Moen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3