Her er USAs første president helt på styr

George Washington blir stormannsgal i «Assassin’s Creed III».

4. oktober 2012 15:06

(PressFire.no): «Assassin’s Creed»-serien er kjent for sin lekne tolkning av verdenshistorien, og høstens tredje kapittel ser ikke ut til å bli et unntak. 

En av de mer fargerike personlighetene man kan støte på ser ut til å være kong George Washington.

I en nyannonsert utvidelse til «Assassin’s Creed III» må man nemlig tukte en stormannsgal versjon av den første amerikanske presidenten, som har glidd over til den mørke siden.

Ifølge Gamespot skal indianerhovedpersonen Connor møte Washington gjennom tre selvstendige enspilleroppdrag, som ikke nødvendigvis skildrer historien slik den egentlig gikk.

Vil ta over koloniene

- Selv om «Assassin’s Creed III» fokuserer historien slik den hendte, har vi lyst til å ta noen friheter med denne ekstrapakka, og se på hvordan ting kunne ha gått, er innsikten produsent Sebastien Puel tilbyr, ifølge Gamespot.

Pakka bærer navnet «The Tyranny of King George» - og handler altså ikke om kolonikongen Georg III av Storbritannia - men heller å styrte den megalomane landsfaderen for å frigjøre koloniene han ønsker å overta.

Sammensuriumet skal kunne kjøpes separat i tre deler, eller som en del av en sesongbillettavtale hvor man betaler rundt 200 kroner for totalt fem småutvidelser.

Grisete idoler

Washington er ikke den eneste villbassen i «Assassin’s Creed III». Vi har tidligere skrevet om en av de andre landsfedrene, multitalentet Benjamin Franklin, som også var noe for seg selv.

- I mørket er alle katter grå, og på samme måte er legemlig nytelse med en gammel dame minst likeverdig, og ofte overlegen den unge. For erfaring gjør mester, skal oppfinneren og politikeren på ett punkt ha uttalt.

Historien bak noen av de forente staters mest elskede og respekterte grunnleggere skal ha vært så saftig at utviklerne slettes ikke trengte å smøre tykt på.

- Jeg vet at vi kommer til å få klager, men alt sammen finnes i offentlige dokumenter, har produsent Alex Hutchinson hevdet. 

«Assassin’s Creed III» utgis til Xbox 360 og PlayStation 3 den 31. oktober, Windows 23. november og Nintendo Wii U 30. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3