Her er «Super Mario Bros.» Battle Royale med 75 spillere

Kjøres rett i nettleseren.

18. juni 2019 02:16

(PressFire.no): En driftig kodemann som kaller seg InfernoPlus har gjort om gode gamle «Super Mario Bros.» til et Battle Royale-spill for 100 samtidige spillere.

I en video forteller han at han har brukt tre uker på herligheten, som er spillbar rett i nettleseren (med kontrollerstøtte), og greia her er at 100 personer spiller den samme runden «Mario 1».

Du kan ikke angripe de andre, men Koopa-skall og stjerner kan ta livet av alle, så det gjelder å passe på sånn at runden ikke er over etter tre sekunder. De første tre som greier én verden, vinner.

Spillet er skrevet i HTML5 med en javaserver i bakkant, kan InfernoPlus avsløre. Han skriver også «ikke saksøk meg, vær så snill» på startskjermen til spillet.

- Dette er det første spillet jeg har gitt ut som et frittstående spill, forklarer han i videoen.

Vi aner nok hvor dette kommer til å ende, og Nintendo har nok kvesset klørne på ninjaene sine allerede. Du bør derfor kjappe deg og prøve en runde eller to før advokatene har røsket hele nettsiden i reddiken.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3