Her er Norges beste i «Counter-Strike» og «League of Legends»

9. november 2015 12:09

(PressFire.no): Helgens spillmesse i Lillestrøm, Spillexpo, ble valgt som arena for finalene for to av spillene i Telenorligaen.

På lørdagen ble det lagene London Conspiracy og Oslo Lions som slåss om seieren i «Counter-Strike: Global Offensive», hvor det til slutt ble førstnevnte som stakk av med seieren og førstepremien pålydende en sponsoravtale til verdi av 80 000 kroner.

Foto: Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Løvene våkna for seint

Arrangøren Gamer.no skriver at det tok fem runder før det var Oslo Lions som tok første poeng. Det var imidlertid London Conspiracy som dro skikkelig fra og det ble 14 – 5 før Oslo Lions våkna og skal ha snust på et slags comeback.

Til slutt kunne imidlertid London Conspiracy titulere seg som seierherrer med 16 – 11.

Til Gamer forteller seierherrene at de valgte å senke tempoet og gå sammen for å fokusere på elementene de er best på.

Foto: Julie Svarem Hansson / Gamer.no
Foto: Julie Svarem Hansson / Gamer.no

Tok det igjen i «League of Legends»

På søndagen var det tur for «League of Legends» og finale mellom Oslo Lions og myXMG, hvor «League of Legends»-laget til Oslo Lions hadde langt bedre resultat enn i «Counter-Strike: Global Offensive».

Ifølge Gamer.no var det lite som skilte lagene i løpet av det tyve første minuttene, men Oslo Lions skal ha satt inn et nytt gir etter å ha tatt den tredje dragen. De skal ikke ha hatt store problemer med å vinne de to neste kampene etter den første seieren.

Vebjørn «Donzii» Land fra myXMG fortalte etter kampen at nervene tok dem i starten, men at det gikk seg til. Han avslører også at han er skuffet over heltevalget deres.

Oslo Lions-spilleren Adrian «Dipzey» Kjellesvik avslører også at de hadde nerver, men at kontrollen kom utover i kampen.

«Snute» vant i «StarCraft II»

Det er også verd å nevne at Jens «Snute» Waller Aasgaard Telenorligaen i spillet  «StarCraft II», men der ble finalen spilt over nettet.

Aasgård kunne velge mellom 20 000 kroner i sponsormidler eller 10 000 kroner i kontanter.

I forrige uke vant også Fredrik «Selkr» Lindh  «Hearthstone»-delen av Telenorligaen og fikk samme tilbud som Jens «Snute» Waller Aasgaard.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3