Her er Johnny Depp som Lego-figur

Nå kommer «Pirates of The Carribean» som Lego-spill.

2. februar 2011 13:53

Den første traileren av Traveller’s Tales «Lego: Pirates of The Caribbean» har nettopp blitt servert og den viser en veldig animert Jack Sparrow i en ikonisk scene fra den første filmen.

Fans av filmserien kan glede seg til å spille igjennom de tre første filmene i serien og i tillegg skal det legges til scener fra den fjerde filmen, «Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides».

 Traveller’s Tales har fått stor suksess med sine Lego-spill som er satt i kjente filmverdener som «Star Wars»- og «Harry Potter»- universet. I spillene så vil du i kjent tradisjon få et stort utvalg av kjente karakterer som du kan styre og muligheten til å dra med deg en venn på eventyr i en samarbeidsmodus.

«Pirates of the Caribbean»-serien har vært en kassasuksess på kino og noe av grunnen til dette kan attesteres til Johnny Depps skuespill som kapteinen Jack Sparrow. Filmene er basert på attraksjonen du finner i Disneylandparker verden over.

 «LEGO Pirates of the Caribbean» utvikles til Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS, PSP, PS3 og PC og det er forventet til å slippes til sommeren. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3