Her er «Dishonored 2»

Velg hvem du vil spille som: Corvo eller Emily.

15. juni 2015 09:44

(PressFire.no): Etter helgas store lekkasje, var dette den aller minste overraskelsen i godteposen Bethesda åpnet i natt.

I løpet av E3-pressekonferansen i natt ble selvsagt «Dishonored 2» annonsert.

Se den første traileren i videovinduet.

Den nye hovedpersonen, Emily.

Er du en Corvo eller Emily?

Den store tvisten med dette spillet er at du får velge å spille som enten Corvo, som vi kjenner godt fra tidligere, eller keiserinnens datter, Emily.

Første traileren og demonstrasjonen fra nattas pressebrief, viser oss begge.

Spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc. Det er foreløpig ikke bekreftet en dato.

Snikete debut

Det var spesielt to «Dishonored»-rykter i forkant av E3-spillmessa denne uka som var troverdige og interessante: det kommer en oppfølger, vet vi nå, og det første spillet blir pusset opp og kommer ut til de nye konsollene. 

«Dishonored Definitive Edition» slippes til PS4 og Xbox One i løpet av høsten. Alle utvidelsene til 2012-snikespillet blir selvsagt inkludert.

Handlingen i oppfølgeren baserer seg igjen på at noen truer monarkiet.

Grafikken i «Dishonored 2»ser ut til å ha fått seg et formidabelt løft, hvis de første bildene er representativt for hvordan det endelige spillet blir, mens særegenhetene og stilen er bevart.

Debuttraileren viser at Emily Kaldwin traverserer hustak og sniker seg inn i en herregård, selvsagt med en kombinasjon av kløkt, feller og snikete angrep.

«Dishonored» stakk av med både en toppkarakter og ble stående igjen som 2012s aller beste, uansett sjanger, da vi oppsummerte.

«Dishonored 2» er kun bekreftet til PS4, Xbox One og pc. Slippdatoen er ikke kjent, men det skal være ferdig til våren 2016

Mandag, fra klokka 17.30, viser vi fire pressekonferanser på rappen. I tillegg har vi gjester i studioet vårt og skal varme opp, kommentere og spekulere litt. Se den 12 timer lange sendinga her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3