Her er «Assassin's Creed Odyssey»

Ubisoft bekreftet i natt at det neste spillet er satt til antikkens Hellas.

1. juni 2018 02:41

(PressFire.no): På torsdag skreiv spillnettsiden Kotaku en artikkel der de fortalte at de hadde flere kilder som bekreftet et nytt «Assassin’s Creed»-spill som ikke er fryktelig langt unna lansering, og at tittelen på spillet skal være «Assassin’s CreedOdyssey».

Ifølge Kotaku stemmer de gamle ryktene om at spillet foregår i antikkens Hellas, og at spillet nå tar RPG-elementene innført i «Origins» og går enda dypere.

For eksempel skal du nå kunne ta dialogvalg i langt større grad enn før. Du skal også kunne velge mellom en kvinnelig eller mannlig hovedperson.

Kotaku mener også å ha kilder som sier at spillet skal komme ut i løpet av Ubisofts finansår, som avsluttes 31. mars 2019. Med andre ord kan det dermed virke som om spillene igjen går inn i en årlig utgivelsessyklus.

Bare timer etter Kotakus artikkel bekreftet Ubisoft både at spillet er under utvikling og tittelen, og la ut en kjempekort teaser med underteksten «vi sees på E3» på Twitter.

I videoen ser vi en gresk soldat sparke en annen kriger ned fra et fjell, i god gammel «THIS. IS. SPARTA!»-stil.

Så var det den ventinga, da…

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3