Her beiner alle «FIFA»-spillerne til midtbanen

En barnesykdom – eller vil de bare høre en grovis?

24. september 2014 15:04

(PressFire.no): Et nytt år, et nytt «FIFA».

Det er nærmest ensbetydende med nye, ofte morsomme barnesykdommer.

Det er CVG som rapporterer om den mest påfallende feilen i «FIFA 15» hittil – et spill som er ventet i butikkhyllene i morgen.

Lagmøte på midtbanen

I pc-versjonen av spillet er det flere som opplever at samtlige 22 spillere springer til midtbanen ved kampstart. Også keeperne.

Tydeligvis er det en av spillerne som har en røverhistorie eller skitten vits som ikke kan vente.

Det etterlater et vidåpent mål, og muligheten for å putte fra 50 meter.

Les også: Holmlia-gutten Mathis Bolly er kjappest i «FIFA 15»

Godt mottatt

«FIFA 15» har ellers blitt godt mottatt. Demoen er ifølge VG24/7 spilt av over 5,5 millioner, og anmeldelsene av fullversjonen er stort sett positive til svært positive.

Vi vil selvsagt komme med vår egen anmeldelse av spillet, det første som kan sies å være laget fra bunnen av for de ferskeste stuekonsollene, Xbox One og PlayStation 4. 

OPPDATERT: Vi har fått henvendelser fra andre «FIFA 15»-spillere (pc) som har vært borti lignende problem, med i overkant offensive keepere. Det finnes en enkel måte å løse dette på. Problemet kan skyldes at datamaskinen har et for kort navn («pc»). Mer hjelp finner du her.

«FIFA 15» slippes til Xbox 360 og One, PlayStation 3 og 4, pc og flere andre plattformer i morgen, 25. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3