Hello Games-kontoen på Twitter: - «No Man's Sky» var en tabbe

Ble hacket?

28. oktober 2016 15:12

(PressFire.no): En kan si mye rart om «No Man’s Sky» som spill, men at det ikke ble så godt mottatt som noen kanskje hadde håpet er hevet over enhver tvil.

Mange føler seg lurt av utviklerne i Hello Games etter at det viste seg at spillet ikke inneholdt mye av det som var blitt lovt på forhånd.

Den svært negative oppmerksomheten etter lansering har bare blitt større etter hvert som stillheten fra utviklerne har fortsatt – og spesielt frontmann Sean Murray – og mange har lurt på hva i all verden som foregår.

Da hjalp det nok ikke at den offisielle Twitter-kontoen til Hello Games plutselig fredag ettermiddag kom med tidenes bombeuttalelse: «No Man’s Sky var en tabbe».

Meldingen ble slettet etter noen minutter, men innen da hadde selvfølgelig Internett eksplodert. Tweeten finnes fortsatt på archive.org, i tillegg til at det finnes rester av den på andre nettsider.

Selve kontoen er nå blitt satt privat slik at ingen tidligere meldinger er synlig, og flere spekulerer nå i at den er blitt hacket. Selve uttalelsen ble postet rett fra LinkedIN, som tidligere i år ble hacket.


Oppdatering: Det ser ikke ut til at dette er et datainnbrudd.

 Polygon sier de har fått svar fra studiosjef Sean Murrays epostadresse, hvor han angivelig sier at det var han som skrev tweeten, men at noen andre der fjernet den.

- Vi har ikke klart oss særlig bra, skriver han i mailen.

Også Forbes og Mashable har snakket med Murray og andre i selskapet, men denne gangen sier de at det var en «misfornøyd ansatt» som skrev tweeten, og at de prøver å rydde opp i dette internt.

Det ser ikke bra ut, okke som.

Enda en oppdatering: Sean Murray sier nå på sin egen Twitter-konto at de er blitt hacket. Hva er det egentlig som foregår her? Vi kommer tilbake med mer etter hvert som denne sagaen utvikler seg.

Nok en oppdatering: Nå ser det ut til at en bunke merkelige eposter er sendt ut der Murray visstnok unnskylder seg for spillet, men disse virker falske. Forbes og de andre har oppdatert sakene sine, og Hello Games sier de ikke lenger er hacket. Saken over? For en ferd.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3